HOTEL CLIFF****

Dragi gosti,

z veseljem vas obveščamo, da smo na Belvederju pridobili novi hotel, ki smo ga zaradi edinstvene lokacije poimenovali Hotel Cliff****.

 

Novi hotel šteje 16 Deluxe sob, eno Suito ter en Exclusive Apartma. Sobe imajo balkone oziroma terase ter krasen pogled na Tržaški zaliv. V pritličju objekta je sodobna recepcija, ki lažje sledi potrebam naših gostov. Pročelje recepcijskega pulta krasi ploskovna skulptura akademskega kiparja Mirka Bratuše (Prešernov nagrajenec).

Pomembna pridobitev je tudi Beauty & Spa center, ki bo gostom hotela ter zunanjim obiskovalcem ponujal pester izbor storitev: savne (turška, finska in zeliščna), manjši bazen, možnost zakupa privatnega prostora s savno in jacuzzijem, masaže ter raznolike lepotne programe. Spa bo odprl svoja vrata v jeseni 2017.

Hotel Cliff je z zastekljenim hodnikom (primernim tudi za pogostitve in druge priložnosti), neposredno povezan z Restavracijo Kamin, ki pričenja novo kulinarično zgodbo s sloganom »Kulinarika z razgledom«. Nova ekipa priznanih kuharjev, med katerimi igra vodilno vlogo Chef Jernej Podpečan, bo poskrbela za izvrstne jedi, ki bodo temeljile na tradicionalnih istrskih okusih s pridihom modernega.

  • Aktualno

  • Dogodki

Aktualno

Posebna ponudba v marcu, mesecu žena:  DAN ŽENA: OLJČNO...
Dragi gostje, vabimo vas na popolno razvajanje v naš...

Dogodki

SEPTEMBER   DATUM KRAJ, URA DOGODEK 1.9. Hangar bar 19.00 IZOLA, ZBUDI SE!...

Povpraševanje