Hotelska ponudba

Naselje se nahaja v samem osrčju Slovenske obale, med Izolo in Portorožem, na vzpetini neposredno nad morjem, s čudovitim razgledom na Tržaški zaliv.
hotelska-ponudba-sobe.jpg

Sobe

Vse sobe so sodobno opremljene s televizijo, telefonom, hladilnikom, klimatsko napravo in večinoma z balkonom.

Vstopi

hotelska-ponudba-apartmaji.jpg

Apartmaji

Nudimo vam udobne apartmaje s popolnoma opremljeno kuhinjo, televizijo, hladilnikom, klimatsko napravo in balkonom.

Vstopi

Kopanje

Poleg bazena za vse potrebe in starosti gostov ima naselje naravno morsko plažo (800 m), do katere vodi slikovita pot, za goste hotela pa je organiziran brezplačen prevoz z minibusom.

Gostinstvo in zabava

Bogato gostinsko ponudbo dobite v restavraciji, kjer lahko tudi zaplešete ob zvokih glasbe v živo. Za preživljanje rekreativnih uric vam ponujamo tenis, namizni tenis, mini golf, kolesarjenje itn.

Masaža

V skritem kotičku, na Belvederju nad Izolo vas pričakujemo s široko ponudbo kozmetičnih in masažnih storitev. Dovolite si vzeti trenutek zase in se nam prepustite.  Za vas bomo poskrbeli od glave do peta, saj naše storitve vključujejo vse od popolne nege obraza do oblikovanja telesa ter sprostitvene masaže.
Več informacij...

Ostala ponudba

Gostom v naselju je na voljo še trgovina z živili, spominki, tobakom, aperitiv bar in urejeno parkirišče. Ponujamo tudi izlete v okolico z avtobusom ali ladjo. Internetni kotiček na recepciji je brezplačno na razpolago gostom.

  • Aktualno

  • Dogodki

Aktualno

Dragi gosti, z veseljem vas obveščamo, da smo na Belvederju...
Posebna ponudba za motoriste: nočitev z zajtrkom za dve...

Dogodki

Povpraševanje