Hotelska ponudba

Resort stoji v Krajinskem parku Strunjan na vzpetini neposredno nad morjem in ponuja čudovit razgled na Tržaški zaliv. Strateška lokacija in vpetost v naravo omogočata gostom številne dejavnosti v naravi.

hotelska-ponudba-sobe.jpg

Hotel Cliff 4*

Novi hotel šteje 16 Deluxe sob, eno Suito ter en Exclusive Apartma. Sobe imajo balkone oziroma terase ter krasen pogled na Tržaški zaliv.

Vstopi

hotelska-ponudba-sobe.jpg

Ville 3*

Vse sobe so sodobno opremljene s televizijo, telefonom, hladilnikom, klimatsko napravo in večinoma z balkonom.

Vstopi

Kopanje

Poleg bazena za vse potrebe in starosti gostov je naravna morska plaža oddaljena 800 m. Za goste hotela je organiziran brezplačen prevoz z minibusom (od junija do septembra).

Gostinstvo in zabava

Bogato gostinsko ponudbo dobite v restavraciji, kjer lahko tudi zaplešete ob zvokih glasbe v živo. Za preživljanje rekreativnih uric vam ponujamo tenis, namizni tenis, mini golf, kolesarjenje itn. 

Najem tenis igrišča 1 ura - 12,00 €
Ura tenisa z trenerjem - 28,00 €
Informacije na tel +386 70 368 155

SPA

V skritem kotičku, na Belvederju nad Izolo vas pričakujemo s široko ponudbo kozmetičnih in masažnih storitev, savne, notranjega bazena in VIP savne. Dovolite si vzeti trenutek zase in se nam prepustite.  Za vas bomo poskrbeli od glave do peta, saj naše storitve vključujejo vse od popolne nege obraza do oblikovanja telesa ter sprostitvene masaže.
Več informacij...

Ugodnosti za hišne ljubljenčke

V Belvedere Resortu so hišni ljubljenčki vedno dobrodošli. Tako v Villah 3*, kot v Campingu, bodo vaši najboljši prijatelji lepo sprejeti.
Več informacij...

Ostala ponudba

Gostom v naselju je na voljo še trgovina z živili, spominki, tobakom, aperitiv bar in urejeno parkirišče. Ponujamo tudi izlete v okolico z avtobusom ali ladjo. Internetni kotiček na recepciji je brezplačno na razpolago gostom.

  • Aktualno

  • Dogodki

Aktualno

Spoštovani gostje,   z veseljem vas obveščamo, da s petkom...
Ker je vaše in naše zdravje na prvem mestu vam zagotavljamo...

Dogodki

PRIHAJAJOČI DOGODKI MAREC 1.-6.3.: 11. Istrski karneval (slovenska Istra) 10.3.: Muzikal Briljantina (Koper) 10.-11.3.: Festival...

Povpraševanje